Een gezonde huid én lichaam, helemaal in balans

COSMOFACIAL

Gezichtsreflexologie

Een cosmofacial behandeling is gelaatsreflexologie voor huidproblemen zoals o.a. acne, psoriasis, rimpels,… die dieper ingaat op de oorzaak van huidproblemen in het gelaat en wordt individueel afgestemd op het type huid. Cosmofaciol stimuleert het lichaam om intern te genezen wat in het gelaat weer te zien is. Hierdoor komt er meer balans, zowel in het lichaam als in het gelaat.

Wilt u huidproblemen bij de oorsprong aanpakken?
Kies dan voor cosmofacial!

Cosmofacial

Reinigen en huidtype bepalen

Allereerst wordt de huid gereinigd met een reinigingsolie en warm water om vervolgens de huid te analyseren: ‘We worden geboren met een blokkade die, afhankelijk van onder meer het leefpatroon en de voeding, wel of geen klachten geeft.’  Dat kan gevoeld en gezien worden in de verschillende zones van de huid op het gelaat.

Ontgiften

Ontgiften

Er wordt gestart met het openen van de miltmeridiaan door 7 maal met vlakke handen te drukken ter hoogte van de oksels. Hierdoor wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en verbetert dit de tonus van alle spieren in het lichaam. Door met vingertoppen rondjes te draaien en te pompen, worden de acupunctuurpunten in het gelaat gestimuleerd. Zo worden deze banen geopend waardoor de energie weer beter kan doorstromen.

 

Aarde wordt gesymboliseerd door de klei die voor de massage aan de crème wordt toegevoegd. Tijdens de eerste massage worden de blokkades in het gezicht opgespoord. Aan het einde van deze fase is alle massagecrème in de huid getrokken.  Bij de volgende fase wordt een diepere massage gegeven op de grootste gevonden blokkades. Tijdens deze massage wordt een peeling gebruikt met suiker of jojobabolletjes, die in deze fase voor het metaal staan. Gedurende de laatste gezichtsmassage worden de drukpunten, ook wel bekend als de zenuwpunten, behandelt. Daarna wordt de huid gekoeld met kristallen ballen, wat ook extra ontspannend werkt. 

 

Sluit Menu